Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

master3738

W którą grę zagrać ?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. W któr? gr? zagra? ?

• Allods Online
      1
    • Neverwinter Online
      8
    • Tera Online
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak w temacie mam problem z wyborem gry. chciałbym zagrać w jakiegoś mmorpg dłużej. Interesują mnie głównie Polskie F2p MMO. Otóż po poszukiwaniach wybrałem te 3 :

- Allods Online

- Tera Online

- Neverwinter Online

Wybaczcie jeśli zrobiłem jakąś literówkę w nazwach gier. Otóż czy możecie mi doradzić w co najbardziej się opłaca grać ? Słyszę wiele opini że w Allods nikt nie gra co zniechęca. Neverwinter dziś przechodzi na polską wersję co jest dużym plusem. A w Terze podoba mi się ten krzyżyk jako celownik coś podobnego jak w GW2 . Otóż proszę pomóżcie wybrać jedną z nich ;)

PS. Proszę o głosowanie w ankiecie i krótką opinię lub komentarz na temat danej gry ;)

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

Aktualnie jest closed beta Age of Wulin, tak tylko info daję.

@top

Ja bym wybrał Terę ale musisz się liczyć z tym że po 27 lv (szybko się nabija) zaczną się pojawiać questy drużynowe wymagające wspólne z graczami przejście dungeona. Jeżeli nie masz problemu z znajdywaniem ochotników do drużyny i potrafisz się dogadać to wybierz Terę.

Opublikowano

Ja polecam Neverwinter. Grafiką i questami wygrywa, przynajmniej według mnie. Podchodzi pod PVE. Tera Online, dość duże wymagania sprzętowe, ładnie rozbudowany system PVP i współpracy. Allods, prymitywne... moim zdaniem już umiera. Bez urazy dla fanów tej gry, ale umiera : /

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Tera online to zdecydowanie najlepsza gra z tych trzech. Myślę, że jest bardzo rozbudowana, ma dobrą grafikę i szybko się nie nudzi. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Polecam Terę :) Ładnie wygląda i przyjemnie się gra. Plusem jest system non-target (czyli krzyżyk, o którym pisałeś), co jest ciekawym rozwiązaniem. Do tego spory wybór klas i ras. Uprzedzam, że wymagania sprzętowe są wysokie.

#don't care

Opublikowano

W Neverwinterze też masz celownik i to od twoich umiejętności polega czy tafisz przeciwnika czy nie ja ci polecam tę grę.

Ci co grali, znaja , interesuja sie dungeons and dragon, wiedza ze neverwinter totalnie spieprzyli i nie zachowali klimatu ;/

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Ci co grali, znaja , interesuja sie dungeons and dragon, wiedza ze neverwinter totalnie spieprzyli i nie zachowali klimatu ;/

Może to nie jest to samo co klasyczne D&D tylko można to określić hmm. jako nowe mmorpg ,które nie ma dużo wspólnego z tą marką. Ale fakt faktem gra naprawdę wciąga i polecam ją każdemu.

Opublikowano

Widziałem sotatnio mmorpg z otwartym światem gdzie koleś skakał ze skał na jakieś bańki dzięki któym mógł latać. Moze kojarzycie albo znacie jakieś mmo z otwartym światem i gdzie masz co robić m.in. qesty są ciekawe można latać stworami jeździć jakimiś pojazdami uczestniczyć w walkach zamków mieć system pvp dominum nic nudnego tylko cały czas coś nowego ?

POMÓŻCIE :D

pomóżcie ;D !!

Opublikowano

Ale nie wiem czy tera mi pójdzie dobrze na moim sprzęcie.
A co myślicie o grze takiej jak Aion Online co ?
A Neverwinter? Słyszałem że polskie spolszczenie to klapa
O allodsie nawet nie wspominam bo w to mało kto gra ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...